22 Mart 2010 Pazartesi

bahar


Harika bir hafta sonundan sonra olabilecek en en en güzel şey nedir?pazartesi işe gitmemek!Yuppii:) Malum ben bu sene hiç bir pazartesi çalışmıyorum ama vallahi her hafta bu lükse daha yeni kavuşmuşum gibi mutlu oluyorum tekrar tekrar:)
Hava harikaa!Sebepsizce mutlu hissediyorum kendimi,böyle geriniyorum geriniyorum yatakta ve kocamann bir gülümseme dolduruveriyor yüzümü.Neden?Hiçç..Sadece hava apaydınlık, kuş sesleri tekrar başladı ve çimen kokusunu almaya başladım yine hafif hafif ve ben biliyorum ki Egem büsbütün bahara bürünmüştür şimdi.Nasıl özledim..
Sabah erken saatlerde Kızılay'dan geçerken mest oldum Sakarya'daki çiçekçilerde,balıkçılarda.Kocaman bir buket papatya aldım bir de uçuk sarı sümbül(evet evet bu renk sümbülü ben de ilk gördüm).Bir kez daha anladım ki yaşamak çookk güzel şey!
Aldığım her nefes sevgi dolu, aşk dolu, umut dolu.Elbette bir dolu şey var zihnimde bir dolu sorun, ama, hani bir oyunda dediği gibi..İnadına Yaşamak!

ve ben biliyorum ki .. bazen bir çiçeği koklamak çok şeyi değiştirir.
not:Her bahar olduğu gibi ; bu bahar da Ege'yi öyle çok özledim ki ,kendi fotoğraflarımdan bir demeti paylaşmak istedim.
sevgiler..
niloş

2 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş..
    Ege'nin kokusu burnuma geldi çook özledim !
    Papatya ve Sarı Sümbüllerine benden selam :)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Ben de çoook özledim, yürürken yüzüme bahar kokusu vursun , sağım solum heryanım yemyeşil olsun istiyorum.
    papatya ve sarı sümbüller akşama burda fotoğraflarıyla umarım:)
    sevgiler.
    niloş

    YanıtlaSil