22 Mart 2010 Pazartesi

nostaljik etkinlikler

Erol Evgin 'in Aldım Başımı Gidiyorum adlı konser dvd sini tavsiye deceğim size ilk önce.Günlerce günlerce günlerce hiç sıkılmadan dinliyoruz,izliyoruz.3 Ağustos 2005 te Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda Melih Kibar anısına gerçekleştirilen bir konser bu ve Erol Evgin, Nükhet Duru ve Candan Erçetin , Garo Mafyan yönetimindeki orkestrayla birlikte enfes parçalar seslendiriyor.Çoban Yıldızı,Hisseli Harikalar Kumpanyası, Bir de Bana Sor, Deli Divane, Sevdan Olmasa bunlardan sadece bir kaçı ve bu cümbüş tadında bir konser dvd si.Mutlaka alın.
Erol Evgin geçtiğimiz aylarda bir konser dvd si daha çıkardı piyasaya,40. sanat yılı şerefine.Yanda görmüş olduğunuz kapak buna ait.Bu albümün tamamını olmasa da bir çoğunu dinledim ; ancak henüz satın almadım.Bugün yarın derken geciken bu alış umarım çarşamba günü sonuçlanacak.Çünkü

24 mart 2010 cepa -d&r da erol evgin var:) Yok yok şarkı söylemeyecek tabiiki,imza günü için.Sevenlerine duyurulur:)




Eski güzel günlere döneyim ,şu hayatta bir kez olsun annemin şarkılaıyla da dans edeyim diyenlere.24 mart çarşamda 21.30 da Murphys 'de Hakan Tok'la Ah Mazi var!
Hakan Tok'un Ah Mazi programını belki de biliyorsunuzdur, senelerce Radyo Odtü'de çaldıktan sonra şimdi artık Pal Fm 99.2 de (her pazar 19.00-22.00)
"Kantolardan tangolara, rock’n roll’dan, diskoya… Alaturkadan Anadolu-pop’a, aranjmandan, arabeske… Memlekette popüler ne varsa, ne olduysa, ne olmaktaysa… İyisi, kötüsü, keyiflisi, tahammül ötesiyle… Hard-core nostalji, şuursuz eğlence, ayarı kaçık romantizm; yersiz belgesel sosuyla marine edilmiş didaktizm eşliğinde her Pazar 19’da Pal Fm’de ! Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği tarafından 2003 yılında “En İyi Radyo Programı” ödülüne layık görülen “Ah! Mazi…”, artık Pal Fm’de ! Eski şarkıları ve eskiye dair her şeyi, alışagelmişten çok farklı bir üslupla dinleyiciye sunma çabasındaki “Ah! Mazi…”, antene çıkışının sekizinci senesinde eskiyi özlemenin kitabını tersten yazmaya devam diyor. Bu program da eskiyi özlerken kahrolmak da mümkün, kahkahaya boğulmak da. Türk popunun en kaliteli, en seçkin, klasik şarkılarını da dinleyebilirsiniz, en pespaye ve hatta en kepaze şarkılarını da. İster ellilerde doğmuş olun, ister altmış, ister yetmiş, ister seksen ve hatta ister doksanlarda… “Ah! Mazi…” her devri, her dönemi sizin için özlüyor ve hep özleyecek. "





1 yorum:

  1. Aaaa niloşcum ben dvd yi alayim yaa;) ama ah maziye gidememmmm ühüu
    neden? Cunku master tezimin son düzeltmelerini ekliyor olacagim :(

    YanıtlaSil